Voorwaarden

Een bestelling plaatsen  |  Bevestigen bestelling  |  Wijze van betalen  |  Retourzenden  |  Voorwaarden retourneren

 

Een bestelling plaatsen

Producten van mardelnorte worden alleen on-line verkocht. Het winkelen op de website en het plaatsen van een bestelling is simpel. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaande stappen te volgen:

Door op de Home-pagina op de knop ‘collectie’ te klikken, kom je in de complete collectie. Je kunt het zoeken vereenvoudigen door in het sub-menu te kiezen voor het type kleding dat je zoekt, bijv. ‘rokken’ of ‘jurken‘. 
Als je met je muis op de foto van een kledingstuk klikt, krijg je toegang tot de individuele producten, waar je de kleding kunt vergroten en van voor en van achter bekijken. Je vindt er ook  informatie over maten, kleuren, prijzen etc. 

De kleding die je leuk vindt, kun je even apart leggen, door je maat te kiezen in het menu naast de kleding en vervolgens op de knop ‘voeg toe aan je winkeltas’ te klikken. Je kunt de gekozen kleding, het aantal en de prijzen, bekijken in 
je winkeltas (knop rechtsboven). Als je een kledingstuk wilt terughangen in de winkel, kies je voor x bij ‘verwijderen’, 
waardoor het artikel verdwijnt uit je winkeltas. Let wel, zolang een kledingstuk zich in je winkeltas bevindt, kan een andere bezoeker van de webwinkel deze ook nog steeds kopen. 

Als je tevreden bent over je keuze, ga dan door naar stap 2 onder aan de pagina, om je aankopen daadwerkelijk te realiseren en volg de instructies. 

             
Bevestigen van je Bestelling

Teneinde de inhoud van je winkeltas te kunnen betalen bij de kassa, vragen we je enkele persoonlijke gegevens en het bezorg-adres in te vullen.

Deze gegevens kun je invullen bij stap 2, ‘gegevens’. Indien je bij bezorgadres niets opgeeft, gaan wij ervan uit dat het 
bezorgadres hetzelfde is als het factuur-adres. Om fouten te voorkomen, vragen we je je email-adres dubbel in te voeren. Als je alles hebt ingevuld, selecteer je ‘bevestiging‘. Je krijgt nu de inhoud van je winkeltas te zien, zodat je nogmaals kunt controleren of de kleding, het aantal en de maten die je hebt gekozen juist zijn. Je vindt hier ook het totaalbedrag van je bestelling en de verzendkosten die van toepassing zijn op het land dat je hebt geselecteerd in je bezorg-adres. Als je akkoord bent, ga je door naar de kassa, waar je je ordernummer aantreft, het totaalbedrag van je bestelling en de naam van de geadresseerde. 
             

Wijze van Betalen

In het scherm van de ‘kassa’, kun je op dit moment alleen nog kiezen voor IDEAL. De betalingen lopen via de Internetkassa van de Rabobank. Nadat je een betaalmethode geselecteerd hebt, kom je in het scherm van de Rabo internetkassa. Dit betekent dat je betalingsgegevens nooit rechtstreeks aan mardelnorte.nl worden doorgegeven, maar aan de beveiligde betaalomgeving van de Rabo internetkassa. De gegevens zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door mardelnorte.nl worden gelezen of anderszins achterhaald. Als je iDEAL kiest, kun je je aankopen direct op het internet betalen via je eigen bank. Alle internetbankierende klanten van Rabobank, ABN AMRO, SNS-bank, ING en Postbank kunnen hiervan gebruik maken. Mocht je niet in de gelegenheid zijn van deze methode gebruik te maken, dan kun je ons een berichtje sturen via de ‘contact’-pagina met daarin de artikelen die je wilt bestellen, je persoonlijke 
gegevens en het bezorg-adres. Je krijgt dan door ons een ordernummer toegestuurd met een overzicht van je bestelling, het totaalbedrag en het rekeningnummer waarop je de betaling kunt storten. Wanneer wij je betaling ontvangen hebben, worden de bestelde artikelen aan je verstuurd. 
             
Retour zenden

Wij doen er alles aan om kwaliteitsproducten te leveren. Het kan desondanks voorkomen dat het artikel niet aan je verwachtingen voldoet. Het artikel kan daarom altijd gratis geretourneerd worden. Wil je het artikel ruilen dan nemen wij de verzendkosten van je nieuwe bestelling eenmalig voor onze rekening. Stuur binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelde producten een e-mail naar info@mardelnorte.nl waarin je aangeeft welke artikelen je wilt retourneren en/of wilt ruilen inclusief artikelnr. en bestelnr. en de reden voor retourneren/ruilen. Je ontvangt dan van ons een retournummer per e-mail. Vermeld dit retournummer op de pakbon die bij je zending is gevoegd en stuur deze mee met je retourzending. Je retourzending moet binnen 5 werkdagen na ontvangst van je retournummer bij ons bezorgd zijn. 

Het retour-adres is:

              MardelNorte
              Antwoordnummer 10169
              4800 VB BREDA

Producten zónder geldig retournummer worden niet geaccepteerd! 
           

Voorwaarden te retourneren Producten

Het te retourneren artikel moet in nieuwe ongebruikte, ongedragen en ongewassen staat zijn met alle oorspronkelijke 
verpakkingsetiketten en kledinglabels nog steeds aangehecht. Het product moet bovendien in de originele verpakking geretourneerd worden.  


Geretourneerde producten worden niet terug genomen indien:
              a. de producten gedragen en/of gewassen zijn;
              b. de producten beschadigd zijn en/of als je zelf getracht hebt de 
              schade/een gebrek te herstellen;
              c. je de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructie niet hebt 
              opgevolgd;
              d. de originele labels en etiketten niet meer in originele staat 
              aan het product bevestigd zijn. 

De retourzending moet een (kopie) van de pakbon bevatten waarop is aangegeven welke producten retour gestuurd worden, inclusief het retournummer. De kosten voor het retourneren van producten naar mardelnorte.nl komen geheel voor je eigen rekening, tenzij anders is overeengekomen. Je dient retourzendingen te allen tijde voldoende te frankeren, anders worden ze niet door ons in ontvangst genomen en niet gecrediteerd. Het risico voor retourneren van producten 
ligt bij diegene die de zending retourneert. 

De retourzending zal na aanmelding per e-mail en na ontvangst van het pakket aan je bevestigd worden per e-mail. Het bedrag van de retourgezonden artikelen zal door ons teruggestort worden op je bankrekeningnummer in geval van betaling via iDEAL, onder inhouding van de verzendkosten van de oorspronkelijke zending. Als je het artikel wilt ruilen, neemt mardelnorte.nl eenmalig de kosten voor het toesturen van je nieuwe bestelling voor haar rekening. Let wel,           mardelnorte neemt alleen de eerste keer de kosten voor het verzenden van je in ruil gewenste product voor haar rekening. Let dus goed op de maten, zodat je zeker weet dat je het juiste artikel hebt. Ben je niet zeker van de maten, stuur ons dan een mailtje via de contact-pagina met je vraag. We kunnen je dan meer in detail informeren.

© 2020 - 2024 MardelNorte | sitemap | rss