Collectie
Sale
Basics
Blouses
Broeken
Jassen-Jacks
Jurken-Tunieken
Schoenen-Laarzen
Sieraden
Sjaals
Tassen-Accessoires
Truien-Vesten
Tshirts-Tops
WinkeltasWinkeltas Artikelen: 0
Totaal:
0,-
KassaKassa
 
Info

Een bestelling plaatsen  |  Bevestigen van je bestelling  |  Wijze van betalen  |  Retourzenden  |  Voorwaarden te retourneren producten

Een bestelling plaatsen

Producten van mardelnorte worden alleen on-line verkocht. Het winkelen op de website en het plaatsen van een bestelling is simpel. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaande stappen te volgen:
 

 • Door op de Home-pagina op de knop ‘collectie’ te klikken, kom je in de complete collectie. Je kunt het zoeken vereenvoudigen door in het sub-menu te kiezen voor het type kleding dat je zoekt, bijv. ‘rokken’ of ‘jurken‘.
 • Als je met je muis op de foto van een kledingstuk klikt, krijg je toegang tot de individuele producten, waar je de kleding kunt vergroten en van voor en van achter bekijken. Je vindt er ook informatie over maten, kleuren, prijzen etc.
 • De kleding die je leuk vindt, kun je even apart leggen, door je maat te kiezen in het menu naast de kleding en vervolgens op de knop ‘voeg toe aan je winkeltas’ te klikken.
 • Je kunt de gekozen kleding, het aantal en de prijzen, bekijken in je winkeltas (knop rechtsboven). Als je een kledingstuk wilt terughangen in de winkel, kies je voor x bij ‘verwijderen’, waardoor het artikel verdwijnt uit je winkeltas. Let wel, zolang een kledingstuk zich in je winkeltas bevindt, kan een andere bezoeker van de webwinkel deze ook nog steeds kopen.
 • Als je tevreden bent over je keuze, ga dan door naar stap 2 onder aan de pagina, om je aankopen daadwerkelijk te realiseren en volg de instructies.
 • Mocht je willen uitproberen hoe en of de diverse kledingstukken bij elkaar passen, dan kun je een bezoek brengen aan de Paskamer en de kleren daar op de pop combineren. Vanuit de Paskamer kun je ook weer je maat kiezen, de kleding aan je winkeltas toevoegen en doorgaan naar de kassa, zoals hierboven beschreven of verdergaan met winkelen. In de paskamer vind je ook twee 'dummies', zodat je kunt zien hoe de tops of jurkjes passen bij een standaard zwarte broek of legging. Deze items zijn niet te koop.

 

Bevestigen van je bestelling

Teneinde de inhoud van je winkeltas te kunnen betalen bij de kassa, vragen we je enkele persoonlijke gegevens en het bezorg-adres in te vullen.
 

 • Deze gegevens kun je invullen bij stap 2, ‘gegevens’. Indien je bij bezorgadres niets opgeeft, gaan wij ervan uit dat het bezorgadres hetzelfde is als het factuur-adres. Om fouten te voorkomen, vragen we je je email-adres dubbel in te voeren.
 • Als je alles hebt ingevuld, selecteer je ‘bevestiging‘. Je krijgt nu de inhoud van je winkeltas te zien, zodat je nogmaals kunt controleren of de kleding, het aantal en de maten die je hebt gekozen juist zijn. Je vindt hier ook het totaalbedrag van je bestelling en de verzendkosten die van toepassing zijn op het land dat je hebt geselecteerd in je bezorg-adres.
 • Bestellingen vanaf €100 worden zonder transportkosten binnen Nederland verzonden. Voor een bestelling kleiner dan €100, betaal je €6,00 transportkosten. 
 • Als je akkoord bent, ga je door naar de kassa, waar je je ordernummer aantreft, het totaalbedrag van je bestelling en de naam van de geadresseerde.

 

Wijze van betalen
 

 • In het scherm van de ‘kassa’, kun je op kiezen voor IDEAL, Bancontact/Mr. Cash, ING HomePay, Belfius, KBC/CBC. De betalingen lopen via de Internetkassa van Ogone.
 • Nadat je een betaalmethode geselecteerd hebt, kom je in het scherm van de Ogone internetkassa. Dit betekent dat je betalingsgegevens nooit rechtstreeks aan mardelnorte.nl worden doorgegeven, maar aan de beveiligde betaalomgeving van Ogone internetkassa. De gegevens zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door mardelnorte.nl worden gelezen of anderszins achterhaald.
 • Nadat je je keuze voor de betaalmethode hebt gemaakt, kun je je aankopen direct op het internet betalen via je eigen bank. Alle internetbankierende klanten kunnen hiervan gebruik maken.
 • Voor meer informatie over de diverse betaalmethodes, klik je op het desbetreffende icoontje onderaan de pagina van mardelnorte.nl .
 • Mocht je niet in de gelegenheid zijn van deze methodes gebruik te maken, dan kun je ons een berichtje sturen via de ‘contact’-pagina met daarin de artikelen die je wilt bestellen, je persoonlijke gegevens en het bezorg-adres. Je krijgt dan door ons een ordernummer toegestuurd met een overzicht van je bestelling, het totaalbedrag en het rekeningnummer waarop je de betaling kunt storten. Wanneer wij je betaling ontvangen hebben, worden de bestelde artikelen aan je verstuurd.

 

Retourzenden

Wij doen er alles aan om kwaliteitsproducten te leveren. Het kan desondanks voorkomen dat het artikel niet aan je verwachtingen voldoet. Het artikel kan daarom altijd gratis geretourneerd worden. Wil je het artikel ruilen dan nemen wij de verzendkosten van je nieuwe bestelling eenmalig voor onze rekening.

 • Stuur binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelde producten een e-mail naar info@mardelnorte.nl waarin je aangeeft welke artikelen je wilt retourneren en/of wilt ruilen inclusief artikelnr. en bestelnr. en de reden voor retourneren/ruilen. 
 • Je ontvangt dan van ons een retournummer per e-mail.
 • Print de rebourbon of vermeld dit retournummer op de pakbon die bij je zending is gevoegd en stuur deze mee met je retourzending.
 • Je retourzending moet binnen 5 werkdagen na ontvangst van je retournummer bij ons bezorgd zijn.
 • Het retour-adres is:

  MardelNorte
  Antwoordnummer 10169
  4800 VB BREDA

   
 • Producten zónder geldig retournummer worden niet geaccepteerd!

 

Voorwaarden te retourneren producten
 

 • Het te retourneren artikel moet in nieuwe ongebruikte, ongedragen en ongewassen staat zijn met alle oorspronkelijke verpakkingsetiketten en kledinglabels nog steeds aangehecht. Het product moet bovendien in de originele verpakking geretourneerd worden. 
 • Geretourneerde producten worden niet terug genomen indien:
  a. de producten gedragen en/of gewassen zijn;
  b. de producten beschadigd zijn en/of als je zelf getracht hebt de schade/een gebrek te herstellen;
  c. je de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructie niet hebt opgevolgd;
  d. de originele labels en etiketten niet meer in originele staat aan het product bevestigd zijn.
 • De retourzending moet de retourbon of een (kopie) van de pakbon bevatten waarop is aangegeven welke producten retour gestuurd worden, inclusief het retournummer.
 • Retourneren van producten vanuit Nederland naar mardelnorte.nl is gratis via het antwoordnummer.
 • De retourzending zal na aanmelding per e-mail en na ontvangst van het pakket aan je bevestigd worden per e-mail. Het bedrag van de retourgezonden artikelen zal door ons teruggestort worden op je bankrekeningnummer, zodra we alles in goede staat ontvangen hebben. Als je het artikel wilt ruilen, neemt mardelnorte.nl eenmalig de kosten voor het toesturen van je nieuwe bestelling voor haar rekening, bij een orderbedrag lager dan €100. Let wel, mardelnorte neemt alleen de eerste keer de kosten voor het verzenden van je in ruil gewenste product voor haar rekening. Let dus goed op de maten, zodat je zeker weet dat je het juiste artikel hebt. Ben je niet zeker van de maten, stuur ons dan een mailtje via info@mardelnorte.nl met je vraag. We kunnen je dan meer in detail informeren.


 
Bezoek onze paskamer
  Partner logo's
 
Mardelnorte '20 / Disclaimer / Algemene voorwaarden 

follow us on